Anslut som affiliate till Glimja FI

Registrera dig nu!


Yhtenä Glimjan tärkeimmistä tavoitteista on tehdä paremman terveyden saavuttaminen mahdollisimman yksinkertaiseksi - sinulle, luonnolle ja koko planeetallemme - niin, että me kaikki voisimme nauttia kukoistavasta hyvinvoinnista. Siksi tarjoamme ainoastaan luonnollisia, terveellisia ja kestävän kehityksen mukaisia tuotteita - emme hyväksy tuotevalikoimaamme mitään sellaista, mitä emme käyttäisi itse tai mitä emme antaisi esim. omille lapsillemme.

Verkkokaupastamme löydät runsaasti terveysruokia, ravintolisiä, luonnollisia kauneudenhoitotuotteita sekä kestävälle kodille luotuja tuotteita.

Nykypäivän shoppailijan on erityisen tärkeää tehdä oikeita valintoja sekä oman terveyden että kestävän kehityksen kannalta. Kun liityt affiliate-yhteisöömme, voimme pyrkiä yhdessä kohti yhteisiä tavoitteitamme ja kukoistavasta hyvinvoinnista nauttivaa maailmaa! Pyrimme olemaan tiiviissä yhteydessä affiliate-jäseniimme ja työskentelemme mielellämme kanssasi luodaksemme yhdessä korkealaatuista sisältöä ja lisäarvoa lukijoillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voisimme tutustua paremmin toisiimme!

*3/4 2020 lähtien ohjelman markkinointi ei ole enää sallittua maksullisen liikenteen kautta.

Hur det funkar

Vill du veta hur du kommer igång?

Läs mer i vår snabbguide »

Registrera dig nu direkt! »

Det är gratis och du kommer snabbt igång .

Glimja FI logo